Folytatódik a Bibó Kupa
Sport

Folytatódik a Bibó Kupa

Kilenctől ismét jó kézilabdát lehet látni a Horváth István Sportcsarnokban. Az ország legnagyobb múltú középiskolás kézilabdatornája, a Bibó Kupa szombaton is szép gólokat hozhat. A házigazdák közül a fiúk kezdtek jobban a nyitónapon, két győzelmük van. A lányok az egygólos vereséget a második napon kijavíthatják.

 
Tizenegy éles és egy gálameccset láthatnak szombaton azok, akik kilátogatnak a 48. Bibó Kupa második versenynapjára. Mint azt nyitónapon, pénteken már láthattuk, jó kézilabdában, gólokban, szurkolásban, csinos lányokban nincs hiány a Horváth István Sportcsarnokban.
A házigazda iskola fiúcsapata nagyon jól elkapta a fonalat, ugyanis a Tekó legyőzése után a Székelyudvarhely fiait is felülmúlták. A lányok egyszer játszottak és minimális, egy gólos vereséget szenvedtek a mezőtúriaktól. Szombaton és vasárnap is lehet még javítani... Izgalmakat és pontosztozkodást hozott pénteken a Vári és a Tekó rangadója. A Vári viszont magabiztosan győzte le a kecskemétieket. További részletek a Bibó István Gimnázium honlapján.
 
Íme a szombati program:
Mezőtúr - Kecskemét (fiú) 23-16
Székelyudvarhely - Vári (fiú) 28-10
Mezőtúr - Kecskemét (lány) 20-13
Mezőtúr - Bibó (fiú) 22-13
 Kecskemét - II. Rákóczi (fiú) 12-10
 Kecskemét - Székelyudvarhely (lány) 5-24
 Mezőtúr - Vári Szabó (fiú) 24-17
 Bibó - Budapest (lány) 14-21
 II. Rákóczi - Székelyudvarhely (fiú) 12-23
 Székelyudvarhely  Mezőtúr (lány) 22-6
 Bibó - Kecskemét (fiú) 10-11
 Gálamérkőzés egykori bibós kézilabdázókkal.
Fotó: Váradi Krisztián
{facebookpopup}