Fuss, Halas! (galéria)
Sport

Fuss, Halas! (galéria)

A Kiskunhalasi Atlétikai Club kihasználta a kellemes időt és Fuss,Halas! néven versenyt rendezett a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A helyi általános- és középiskolák vállalkozó kedvű diákjait várták, akik el is jöttek szép számban a tavaszváró megméretésre. 

Futók foglalták el pénteken délután a Bundzsák Dezső Sportközpontot. A Kiskunhalasi Atlétikai Club korábbra tervezte a tavaszváró mezei futóversenyének időpontját, ám az időjárás nem tette lehetővé. Viszont most már verőfényes napsütés és kellemes hőmérséklet várta a helyi általáno- és középiskolák diákjait. Kaszap Imre a rendező egyesület elnöke elmondta, nagyon várták már az alkalmat arra, hogy megmozgassák a fiatalokat. A cél elsősorban az volt, hogy minden jelenlévő átélje a sport örömteli pillanatait. 

A fiatalok vetélkedése kicsalta a pályára a halasi atlétika legendás alakját, Tabajdi Józsi bácsit is. Hét táv várt a nevezőkre, a legkisebbek 500 méteren, míg a felnőttek 4 kilométeren mérték össze erejüket. Volt olyan kategória, amelyben több mint harmincan álltak rajthoz. A verseny elérte célját, a remények szerint többen kedvet kaptak ehhez a szép sportághoz. További részletek hétfőn, 19 órakor, a Halas Televízió híradójában.