Fut és készül a tavaszi KFC
Sport

Fut és készül a tavaszi KFC

Annak ellenére, hogy a Kiskunhalasi FC keretének néhány tagja kora délelőtt még a kispályás bajnokságon szerepelt, pontban 11 órakor megkezdődött az edzés. Tápai Tibor edző és a játékosok is jól tudják, tavasszal az őszinél acélosabb csapatnak kell pályára lépnie.

 
Egyelőre még keveset látják a labdát a Kiskunhalasi FC játékosai, akik Tápai Tibor vezetésével szerdán megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. A keret és a tréner is eltökélt, valamennyien készek arra, hogy kemény megterhelések árán is, de jobb csapatot építsenek a március elsejei rajtra.
kfc1
Mint megtudtuk: a hét közben tornatermi edzésekkel, míg a hétvégén szabadtéri, főként futásokkal tarkított foglalkozásokkal melegítenek a rajtra. Vasárnap délelőtt nem éppen a városi sportpálya a legmelegebb hely a városban, de a keret tagjai egyetlen zokszó nélkül teljesítették a penzumokat. Azoknak sem volt lazítási lehetőség, akik tegnap és még ezen a napon is pályára lépnek a kispályás bajnokságon.
kfc2
Tápai Tibor azt is elmondta, hogy igyekeznek két-három, egykori halasi játékost ismét a KFC-hez csábítani. Egyelőre még pecsét nem került az igazolásukra, de jó esély kínálkozik arra, hogy ők tavasszal már a Kiskunhalast erősítik. Török András, Bogdán Róbert és Brindza Tamás is szeretne Tápai Tibor keze alatt játszani és az edző is szeretné, ha ők hárman idejönnének. Az egyeztetések már zajlanak, velük nagyot erősödhet a KFC.
 
Az első edzőmeccs, amelyet még öt követ, Kecelen lesz február nyolcadikán. (Az edzésen készült riport a kedd esti Sportmagazinban látható.)
Kép-szöveg: Jáger Levente