Gólgazdag szezonzáró
Sport

Gólgazdag szezonzáró

Hat gól, kihagyott tizenegyes, kiállítás és számtalan sárga lap színesítette a Kiskunhalasi Spartacus utolsó őszi bajnoki labdarúgó mérkőzését. A Bócsa ellen meg kellett elégedniük a halasiaknak az egy ponttal, de ezt csak maguknak köszönhették.    

Már csak a napsütés miatt is érdemes volt kilátogatni a városi sportpályára szombaton, nem sokkal a déli ebédet követően. Szélcsendes idő és egy izgalmas mérkőzés ígérete csábított ki néhány mindenre elszánt sportbarátot a Kiskunhalasi Spartacus utolsó őszi mérkőzésére.
napsüti
 
A Bócsa egy szót sem szólhatott volna, ha hat perc elteltével kétszer megzörrent volna a hálója, csak a halasi csatárokon múlt, hogy nem született gól. Aztán Csernák Zsolt emelése utat talált a bócsai kapuba: ezt a gól nagyon megünnepelték a hazaiak, mert néhány perccel később egy szögletet követően olyan üresen fejelhetett kapura a vendégek játékosa, hogy el sem tudta hibázni a nagy ziccert. 1-1 után megint kimaradtak a Szpari lehetőségei és a labdarúgás aranyszabályai szerint ilyenkor az ellenfél büntet. Egy bedobás után alakított ki helyzetet a Bócsa és ebből már meg is szerezték a vezetést. 
 
1-2 után tizenegyeshez jutott a Spartacus, Urlauber Barnabás lőtt, a kapus védett, a fotós meg örült, hogy elkapta a pillanatot. A halasi kispad annyira már nem lelkesedett az újabb kihagyott lehetőség miatt. Aztán Urlauber javított, a bal oldalról lövésre szánta el magát, a pettyes a hosszú alsóban kötött ki, a szurkolók szerint a bócsai kapus szemét a nap vakította el. 2-2, ez maradt a félidei eredmény.
 
gólöröm
 
A szünetben mindkét csapat kintmaradt a pályán, a bírókra kellett kicsit várni, pedig még a levegő hőfokára sem lehetett panasz, hogy esetleg e miatt választották volna a sporik az öltöző melegét. A második félidőre számtalan sárga lap jellemezte a mérkőzést. Aztán Faddi Károly, a hazaiak Bogyója alakított ki helyzetet, majd ugyanő étékesítette a kezezés miatt megítélt tizenegyest. A bócsaiak ennél az estenél nagyon reklamáltak. Hiába, 3-2-re a Szpari vezetett.
 
balhe
 
És még mindig nem volt vége. A vendégek megint kihasználták a halasi védelem megingását, előbb a kapusba, majd a kapufára vágták a labdát, harmadszor viszont nem volt kegyelem, megszületett az egyenlítő gól. 3-3 után Varga Líviu összeszedte a második sárgáját, emberhátrányban focizott a Szpari, az eredmény viszont nem változott. Kiskunhalasi Spartacus - Bócsa 3-3 (2-2). Érdemes lesz kedden este, a Sportmagazinban megnézni az összefoglalót.
Kép-szöveg: Jáger Levente