Grand-Prix győztes legenda tartott edzést (galéria)
Sport

Grand-Prix győztes legenda tartott edzést (galéria)

Mikulásajándék a Lovas és Szabadidő Központ és Kiskunhalasi Lovasbandérium részéről a Hirling Lovaspark lovasainak. Rezgő Zoltán, az idei május 1-jén tartott CSI** Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny nagydíj győztese tartott edzőtábort lovasbázisunkon az érdeklődőknek.

A Hirling József Lovaspark szervező csapata fontosnak tartja a lovasok sokoldalú képzését, ezért az állandó edzői stábja mellet országosan és nemzetközileg eredményes, még aktív lovasokat is felkér tréningek tartására. Ebbe a sorba illeszkedik az idei Grand-Prix győztes Rezgő Zoltán, akit a halasi lovasbarátok jól ismerhetnek.

Rezgő Zoltán (K Waimea) a zsúfolásig megtelt halasi aréna közönsége előtt az idei május 1-i nagydíj győzelme után

Rezgő Zoltán egy kicsit hazajár városunkba versenyezni, mert már 1991-ben is nagydíjat nyert az akkori május elsejei nemzetközi lovasversenyünkön. Az idehaza és külföldön is rendkívül eredményes Rezgő Zoltán nagy tapasztalattal bír, amit örömmel ad át a fiataloknak. Ez történt pénteken reggeltől-estig hat csoportban, összesen huszonnégy lovas esetében a fedeles lovardában.

Egyeztetés Rózsahegyi Róbert lovardavezetővel az edzés előtt

Rezgő Zoltán az alapokkal ismerkedőktől kezdve a haladókig több csoportban, a szinteknek megfelelő edzéseket vezényelt le. A gyakorlatias edzésvezetésének nagy sikere volt.

Munka közben a lovasok Rezgő Zoltánnal