Gyorstollas a forró homokon
Sport

Gyorstollas a forró homokon

Remek versenyt szervezett a KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas szakosztálya szombaton a strandon. Kilenc pályán zajlottak a küzdelmek, a megméretésre több mint ötvenen neveztek. A sportág szerelmeseit nem zavarta a hőség és a forrő homok sem. 

A III. Beachminton Halasthermál Open ismét megmozgatta a gyorstollasozók fantáziáját és annak az 52 nevezőnek az izmait is, aki eljött a rangos megméretésre. Szombaton délelőttől kora estig, kilenc pályán zajlottak a küzdelmek a strandon. A házigazda KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztálya ismét kiváló házigazdának bizonyult. 

Igás Andor főszervező érdeklődésünkre elmondta, hogy az ország minden részéből érkeztek versenyzők és több szerb gyorstollasozó is megtisztelte jelenlétével a megméretést. A kánikulai meleg és a forró homok bizony próbára tette a sportág szerelmeseit, de mint mondták,  megvan a hangulata annak, hogy a strandon kialakított pályákon zajlottak a mérkőzések.

Nemcsak a gyorstollasozók vállalkoztak a versengésre. A fallabdában remeklő Pocsai Ákos is ütőt ragadott és nem is vallott szégyent. Egyébként a mezőnyben több világbajoki résztvevő volt, és nevezett a halasiak világbajnoka Rácz-Fodor Vivien is.

Hozzászólás (0)