Halasi érmek a Tadishi Kupán
Sport

Halasi érmek a Tadishi Kupán

Szép halasi sikerek születtek szombaton a Tadishi Kupán. A meghívásos utánpótlás országos kyokushin karate bajnokságon az Union Dojo Kiskunhalas 14 versenyzője szerepelt, mint Horváth Zoltán vezetőedzőtől megtudtuk, nem is akárhogyan.  

Régóta várt verseny volt  a szombaton megrendezett Tadishi Kupa Meghívásos Utánpótlás Országos Kyokushin Karate Bajnokság. Természetesen az Union Dojo Kiskunhalas is készült a rangos megméretésre, összesen 14 versenyző szerepelt. A klub ráadásul még három bírót is delegált Senpai Drága Bence, Senpai Csobánci Vilmos és Senpai Bozsó Zsolt személyében. Formagyakorlatokban, az ifjúsági haladó kategóriában Figura Dorka 2. helyen, Gál Levente 4. helyen, Király Zsófi 5. helyen, Mamlecz Milán 6. helyen végzett, míg a felnőttek között Drága Bence 3. volt. A küzdelemben Vincze Balázs serdülő fiú -45 kg-os kategóriában,  Dósa Dante gyermek II. fiú +31 kg-os kategóriában aranyérmet nyert.

Lengyel Máté serdülő fiú -65 kg-os kategóriában, Kollár Gergő gyermek II. fiú -31 kg-os kategóriában,  Garas Bence gyermek I. fiú -38 kg-os kategóriában és Flaisz Attila gyermek I. fiú +40 kg-os kategóriában egyaránt a 2. helyen zárta a versenyt. Minda Ádám Róbert gyermek I. fiú -38 kg-os kategóriában és Flaisz Róbert serdülő fiú +65 kg-os kategóriában a 3. helyet szerezte meg. Lázár Olivér gyermek I. fiú -38 kg-os kategóriában 4. helyen zárta a versenyt. - Sokuknak ez volt az első, vagy a második versenye. Mindentől függetlenül gratulálok a versenyzőknek, szép munka volt- értékelt a kupa után Horváth Zoltán vezetőedző.