Halasi fitneszérmek Balatonfüredről
Sport

Halasi fitneszérmek Balatonfüredről

Milyen jó azt leírni, hogy a hagyományokhoz híven, kiválóan szerepeltek a Halas Fitness Egyesület versenyzői egy megméretésen. Ezúttal Balatonfüred volt a házigazdája a IV. Fit Kid Dance Free versenynek, ahonnan érmekkel térhettek haza a halasi lányok.

Kisebb ékszerboltnyi arany-, ezüst- és bronzérmet nyertek a Halas Fitness Egyesület versenyzői vasárnap. A IV. Fit Kid Dance Free versenynek ezúttal Balatonfüred volt a rendezője, a népes halasi csapat kiválóan szerepelt. Első helyen végzett Sendula Jázmin, Szakál Maja és Bánoczki Bernadett is. Ezüstérmet nyert Mizser Réka, Harjung Dóra valamint a Sendula Jázmin és Szombathelyi Péter  alkotta duó. A doboghó harmadik fokára állhatott fel Csaba Liza, Zseni Zsóka, Buknicz Nikolett Petra, Hegyi Míra, és a Mexico nevű duó. 

A Dance with me duó, Mamlecz Zoé a negyedik helyen végzett, Takács Hanna Bíborka, Zsikla Réka és Miskei Lotti pedig az ötödik helyet szerezte meg. Bereczi Petra,  Szabó Róza Léna hatodik, Rózsa Nóra és Ambrus Dóra a kilencedik, míg Bankós Dorottya a tizennegyedik helyen zárta a rangos versenyt.