Halasi lovasok szerepeltek kiválóan Bábolnán
Sport

Halasi lovasok szerepeltek kiválóan Bábolnán

Szép eredménnyel zárták a Moody Mares Champinátus versenysorozatát a halasi lovasok a múlt hétvégén. Ketten is érdekeltek voltak Bábolnán a championátus 2. fordulójában a Kiskunhalasi LTSE lovasai közül. Serdülő A kategóriában Frányó Csenge (Diorina) ezüstérmes helyezést ért el, míg klubtársa, Miskei Léna (Laila) hatodik helyezett lett az összetettben.

Mint emlékezetes a Moody Mares Champinátus I. fordulójának Kiskunhalas adott otthont. A háromnapos versenysorozatról több alkalommal tudósított hírportálunk (katt ide hozzá). A II. záró fordulót Bábolnán rendezték meg a múlt hétvégén.

Frányó Csenge Diorina nyergében a díjszalagokkal

Bábolnán a championatus második fordulójában Kiskunhalasi LTSE színeiben versenyző Frányó Csenge (Diorina) és Miskei Léna (Laila) a Serdülő A kategóriában mindhárom nap egyenletesen jó teljesítménnyel az összetettben a legjobb nyolc közé kerültek. Csenge második lett, Léna pedig hatodik a 27 fős mezőnyben.

Miskei Léna Laila nevű lovával az eredményhirdetés után

Frányó Csenge edzője Füzér Flóra, Miskei Lénáé Füzér Gábor. Gratulálunk a Kiskunhalasi LTSE lovasainak, felkészítőinek! Képek: Bölecz Jenő