Halasi mazsorett sikerek
Sport

Halasi mazsorett sikerek

Az idén indította el  a Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda a mazsorett, valamint gimnasztika foglalkozását. Nincsevics Kyra és Kiri Dominik Kyra Dance Team oktatói tartják az órákat és szép számban csatlakoztak a diákok, hogy tanulhassanak, versenyezhessenek. Ennek máris kézzelfogható eredményei vannak.

A Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai számára új lehetőség nyílt, mazsorett és gimnasztika foglalkozásokon vehetnek részt. Sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez, a közelmúltban pedig már éles megméretésen bizonyították, hogy jó úton haladnak. Pakson rendezték meg a Startlight Competition verseny. Mint megtudtuk, a halasiak közöl többen most élték át először a megméretés élményét.

Nincsevics Kyra arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy nagyon szép eredményekkel térhettek haza, legyőzve a még ijesztőnek tűnő nagy színpadot. Arany minősítést szerzett Szabó Hanna mazsorett szóló, Varga Emília twirling szóló, valamint Horváth Lili és Juhász Janka Lolipop duó versenyszámban. Ezüst minősítést kapott a Rio bot csoportos, a Kishableány bot csoportos, a Rózsaszín párduc gimnasztika csoportos, a Chelston lányok bot csoportos, valamint Liptai Fruzsina twirling solo kategóriában. Bronz minősítést szerzett Gulyás Maja és Gulyás Merci gimnasztika duó, és a Viana gimnasztika csoportos formáció. - Hálásak vagyunk a Szent József Katolikus Általános Iskolának és a szülőknek a sok segítségért, támogatásért - fogalmazott a sikerek kapcsán Nincsevics Kyra.