Halasi siker a kelebiai majálison
Sport

Halasi siker a kelebiai majálison

Kelebiai majálisra kapott meghívást az idén 20 esztendős Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület. A labdarúgótorna mellett a főzőversenyen is részt vett a halasi civil szervezet. Mindkét számban az első helyen végeztek a halasiak.

Évek óta baráti kapcsolat van Kelebiai Pereputty Egyesület és a Sport Az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület között. Szabó-Galibáné Vámos Ildikó és Ercsiné Törköly Annamária, valamint Ercsi Béla, a Pereputty Egyesület vezetőségi tagjai hívták meg a halasiakat a majálisra. A két civil szervezet hasonló gondolkodású és hasonló célokkal alakult meg. A labdarúgótornán két kelebiai  és halasi csapat nézett farkasszemet egymással.

A barátságos mérkőzéseket követően alakult ki a végeredményt.A Sport az Esélyért Kiskunhalasi Egyesület 10 ponttal nyerte meg e focitornát, a Kelebia Pereputty Egyesület 7 ponttal lett második, míg a harmadik helyen a Levente SE csapata zárt.

- Különdíjat is joztunk haza, kapusunk Kuklis Benő lett a legjobb hálóőr, a gólkirályi cím, 12 találattal Nagy Zsolté lett. Örömünket fokozta, hogy aznap egyesületünk a főzőversenyben is megmérette magát. Venczel Katalin alföldi cséplős csülökkel nevezett, amely bográcsban főtt. A finom ételek versenyében első díjat nyertünk. Hálás szívvel köszönjük a szevezőknek a meghívását- tájékoztatta hírportálunkat Molnárné Gép Anikó elnök.