Halasi tornászsikerek a vidékbajnokságon
Sport

Halasi tornászsikerek a vidékbajnokságon

A Fazekas DSE és a Szilády Torna Egylet versenyzői is bemutathatták gyakorlataikat hétvégén Budapesten, a vidékbajnokságon. A halasiak ismét kitettek magukért. A sziládys öregfiúk a felnőtt II. osztályban, alapító tagjaikat sérülés miatt nélkülözve a dobogó második fokára állhattak fel. A Fazekas DSE a kadet korosztályban szerezték meg az előkelő harmadik helyet.

Budapest, a Tornacsarnok volt a házigazdája a vidékbajnokságnak. Kiskunhalast a Fazekas DSE és a Szilády Torna Egylet képviselte. Mint megtudtuk, a halasi versenyzők tovább öregbítették a sportág és városunk hírnevét. Az sziládys felnőtt II. osztályú csapat nem a legjobb előjelekkel vágott neki a megméretésnek. Az alapítók közül Mamlecz Zsolt 51 esztendősen visszavonult, Modok Gábor műtétje és Csikós Csaba súlyos motorbalesete utáni lábadozás miatt hagyta ki a versenyt. A csapat (Varga Zsolt, Majoros Csaba, Szalai Viktor, Csapi Attila, Baka Árpád, és Kárpi Róbert) viszont szenzációsan versenyezve a második helyet szerezte meg. Egyéniben Szalai Viktor harmadik volt. Edző Csillag István.

A Fazekas DSE és a Szilády tornászai a serdülő II. osztályban a negyedik helyet szerezte meg . A kadet korosztályban a Győr és a Debrecen mögött a Fazekas (Majoros Máté, Kajdocsi Noel,  Mester Benett, Tóth Tamás) a harmadik helyet szerezte meg. Edző: Tóth István.

Fotó: Majoros Melinda