Hangulatos családi focit szervezett az Szilády RFC (galéria)
Sport

Hangulatos családi focit szervezett az Szilády RFC (galéria)

Négy év szünet után rendezte meg ismét az Apa-Fia Focitornát a Szilády RFC. Két korosztályban, összesen 15 duó vállalta a mérkőzéseken a kánikulai hőségben. Gólgazdag meccseket játszottak a felnőttek a gyermekekkel, a végén jóízű fáradtsággal, rengeteg élménnyel és a Hardt Oil, valamint a Szilády RFC jóvoltából érmekkel, kupákkal gazdagodva térhettek haza.

Egy régi, már majdnem elfelejtett hagyományt elevenített fel ismét a Szilády RFC. Évekkel ezelőtt, amolyan szezonzáró gyanánt, a hivatalos ünnepséget követően mindig rendezett a Szilády RFC Apa-Fia Focitornát. Négy esztendeje azonban ez a sorozat megszakadt, szombaton viszont újjáélesztette a klub, mégpedig a Hardt Oil támogatásával, segítségével. Ezúttal két korosztályban, összesen 15 páros vállalta a mérkőzéseket. 

Az első feladat a névadás volt, majd Vincze Atila sportigazgató a gyerkőcök segítségével kihúzta a csoportokat. A 2012-2013-as korosztályban rengeteg gól, szép csel jellemezte a játékot, látszott, hogy némely duó komolyan gyakorolt. A küzdelmeket a Horváth család nyerte.

A 2014-2015-ös korosztályban is mindenki reménykedett a jó helyezésben és bízott saját tudásában. Itt is sűrű volt a program és bizony mind az apukák, mindg pedig a gyermekeik odatették magukat a küzdelmekbe. Ez látszott a sok gólon és szép megoldáson is. Az eredményhirdetésen aztán a Gál-Jutas család örülhetett az első helyének. Hangulatos, emlékezetes tornát rendezett az RFC, külön jó volt látni, hogy több páros is a magyar válogatott színeiben játszott.