Hat érem az Union Dojo Kiskunhalastól
Sport

Hat érem az Union Dojo Kiskunhalastól

Egy rangos megméretésen szerepelt szombaton az Union Dojo Kiskunhalas. Nyolc versenyző a tudása maximumát nyújtva okozott örömet a vezetőedzőnek, Horváth Zoltánnak. A halasiak hat éremmel térhettek haza.

Az Union Dojo Kiskunhalas versenyzői Martonvásáron tették magukat próbára az ENSI Kupán,  a Shihan Halász Károly emlékversenyen, amely egy IKO Kyokushinkai Stílusszervezet Kata és Kumite Magyar Bajnokság volt. Ezen a versenyen számos egyesület, klub több, mint 300 tanítványa regisztrálta magát, hogy tudását és felkészültségét bizonyítsa.

Az Uniont 8 versenyző képviselte és nagyszerű eredmények születtek Vincze Balázs első volt,  Polereczki Ábel, Lengyel Máté, Flaisz Róbert, Király Zsófi, Gál Levente a második helyen végzett, Kollár Gergő és Flaisz Attila a negyedik helyen zárta a megméretést. - Gratulálok az eredményekhez, ebben az igen népes mezőnyben kitették magukért, büszke vagyok rájuk. Külön köszönet a szülőknek a támogatásért, szurkolásért és az általuk nyújtott segítségért – értékelt Horváth Zoltán vezetőedző.