Hazai és külföldi eredmények a RexTerra Kupa előtt
Sport

Hazai és külföldi eredmények a RexTerra Kupa előtt

A Stúdió 2000 TSE versenyzői november első hétvégéjén az Egyesült Arab Emírségekben, Romániában és Magyarországon, Hódmezővásárhelyen versenyeztek – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője. Idehaza és külföldön is helytálltak versenytáncosaink az év legnagyobb hazai versenye, a most szombati RexTerra Kupa előtt.

Legmesszebbre Erdélyi Szilárd és Balogh Diána /Goldance/ utaztak, akik az Egyesült Arab Emírségek, Ajman városában megrendezett WDO Latin Világbajnokságon indultak. Életük első VB-jén hajszállal maradtak le a legjobb 24-ről, egyedüli magyarként a világ legjobbjai között a 25. helyen végeztek.

Erdélyi Szilárd és Balogh Diána /Goldance/

Romániába, Nagyszebenbe utazott Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura. Az ott megrendezésre került World Open latin versenyen, az előkelő 13. helyen végeztek az erős nemzetközi mezőnyben.

Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura

A Stúdió 2000 egy kisebb csapata itthon, Hódmezővásárhelyen, a Fekete Sas Kupán remekelt. Az utánpótlás csoportokból Tímár Dávid és Vankó Leila a junior latin 12. helyén végzett, míg Salétros Nándor és Rácz Lívia junior standard táncokból a negyedik, latinból a döntő 5. helyét szerezték meg (címképen). Latin junior duóban is jól táncolta a lányok, mert Nagy Nikol és Révész Kíra a második helyen végeztek.

Mihók Milán és Csordás Róza 3., Nagy Bence és Boros Lilla CSenge a 4.helyen

Ugyanitt a klubközi versenyeken Nagy Bence és Boros Lilla Csenge E junior I. standardben a negyedik helyen, E junior II.-ben szintén a negyedik végeztek, D junior I. latinban pedig a negyedikként zártak.  Mihók Milán és Csordás Róza az E junior I standard bronzérmesek lettek, E junior II. standardben az ötödik helyet érdemelték ki, D junior I. latinban és D junior II. latinban is az ötödik helyet szerezték meg.

Nagy Bence - Boros Lilla CSenge 4., Mihók Milán- Csordás Róza 5. helyen

Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ B felnőtt latin táncokban ért el remek eredményt, ezüstéremmel lettek gazdagabbak. Most már jöhet a RexTerra Kupa, ahová (KSZC Dékéni Sportcsarnok) november 13-án várják a halasi versenytáncszerető közönséget is a stúdiósok.