Hétgólos meccset bukva került nehéz helyzetbe a KFC (galéria)
Sport

Hétgólos meccset bukva került nehéz helyzetbe a KFC (galéria)

Semleges nézőként azt lehetne mondani, hogy fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással a Faddikorr-Kiskunhalas FC a Kerekegyháza ellen. Halasiként viszont azt kell írnunk, hogy hiába állt fel kétgólos hátrányból a hazai csapat és hiába játszott emberelőnyben közel negyedórát, fontos mérkőzést bukott el. A Soltvadkert elleni jövő szombati rangadó sorsdöntő lehet, akár a kiesés szempontjából is. 

Súlyos, nyolcgólos idegenbeli vereség után egy igen fontos mérkőzés várt a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-re. A Kerekegyháza elleni hazai mérkőzésen elvárható volt a győzelem a fiúktól, mert az ellenfél egyetlen helyezéssel állt a mieienk előtt a tabellán. Ráadásul az utolsó Soltvadkert egyetlen ponttal volt csak a KFC mögött az utolsó helyen. Mindezeket összevetve hatpontosnak tekinthetjük a találkozót, amelynek első 18 perce halasi szempontból értékelhetetlen volt Helyezkedési hibák, indiszponált védekezés és két bekapott gól miatt bizony több alkalommal próbált lelket verni játékosaiba a kispadról Agócs Zoltán edző. 

A nihilt a legjobbkor, a 41. percben törte meg Ács Gergely, aki visszahozta a meccsbe a KFC-t. A szünetig már nem történt feljegyeznivaló, de nagy izgalmakkal várták a hazai drukkerek a második 45 percet. Becze Dániel a 60. percben ismét nihilbe taszította a vendéglátókat, de Slobodan Dordevic a 74. percben megint megcsillantotta a reményt. Sőt, 5 perccel később Farkas István piros lapot kapott, így emberhátrányba került a Kerekegyháza. Egy perccel később Dordevic egyenlített és már már felsejlett a halasiak számára a győzelem reménye. Ezért igyekezett is mindent megtenni a hazai gárda. A boldogság kék madara azonban a 87. percben Becze Dániel góljával szárnyaszegetté vált. Hiába volt hosszabbítás, a vendégek kibekkelték és elvitték a három pontot Kiskunhalasról. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kerekegyháza 3-4. Jövő héten Soltvadkerten minden eldől.