Húsvéti hatos
Sport

Húsvéti hatos

Húsvéti foci a városi sportpályán: a Szilády RFC U14-es és U15-ös gárdája a szarvasiakat fogadta az NB II-es bajnokságban. Nos, a hazaiak nem panaszkodhatnak, ugyanis mindkét gárda itthon tartotta a három pontot, közben pedig hat gólt szereztek.

 
Nem ment eddig túl jól a bajnoki menetelés a Szilády RFC U14-es gárdája számára. Szombaton aztán bizonyították a srácok, hogy igenes tudnak focizni. A szarvasi fiatalok vendégeskedtek Halason és bizony négy gól kaptak húsvétra. Vincze Viktor, Farkas Péter és Bujdosó Bertold két találatára csak Tasi Kristóf duplájával tudtak válaszolni a vendégek, így magabiztosan nyertek a hazaiak. Szilády RFC U14- Szarvasi SE U14 4-2. A halasi csapat jelenleg 10 ponttal a 10. helyezett a bajnoki tabellán.
Az NB II-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll a Szilády RFC U15-ös együttese, éppen ezért mindenki magabiztos, nagy gólarányú győzelmet várt a srácoktól hazai pályán a tabella alján elhelyezkedő Szarvas ellen. Tovább növelte a hazai sanszokat, hogy a  vendégek csere nélkül, mindössze tíz játékossal léptek gyepre. Mindezek ellenére nagyon "döcögött" a Szilády RFC játéka. A 13. percben ugyan Breznyán Gergő megszerezte a vezetést, de az 53.-ban egyenlített Brusznyiczki Botond. Nagyon sokáig 1-1 maradt az állás, de aztán a 67. percben szabadrúgásból Papp Dominik itthon tartotta a bajnoki pontokat. Szilády RFC U15-Szarvasi SE U15 2-1.
Tóth István
{facebookpopup}