Idegenben nyert a KNKSE
Sport

Idegenben nyert a KNKSE

Idegenben szerezte meg első őszi győzelmét a Kiskunhalas NKSE. A lányok az elmúlt fordulóban egyre jobb formát mutattak, a Gyömrő ellen ez már az eredményességben is megmutatkozott. Komáromi Endre edző szerint végre átszakadt egy gát a csapat játékában.  

Kiesési rangadót játszott a Kiskunhalas NKSE Gyömrőn. A hazai csapatról már előzetesen tudták, hogy a beálló és a jobb kettes játékos jelent igazán veszélyt a kapura. Ennnek megfelelően alakítottuk a taktikát, úgy tűnik, ez maximálisan bevált.
 
- Amit előzetesen mondtam, bejött. A beállós igazából csak heteseket tudott csinálni, szám szerint tizenegy büntetőt kapott a Gyömrő. Mindkét kapusunk remekelt, Pethő Renáta és Jurik Petra összesen négy hetest védett. Ezeken felül Reni jól olvasta a hazaiak lövéseit.
 
A védőfalunk hatékonyabb volt, ennek is köszönhető, hogy az első félidőt 14-11-re nyertük. A szünet utáni első gyömrői rohamokat sikerült visszaverni. Mindig volt olyan valaki, aki segített, aki átlendített a holtponton. A hajrába már nyolcgólos előnnyel érkeztünk, ekkor már többet hibáztunk, így fel tudott jönni az ellenfél.
 
A legfontosabb az, hogy megvan az első győzelem, ezzel nagy gátat szakítottunk át. Minden elismerésem a lányoké, csapatként is remekül működtünk - értékelt a 26-23-as győzelemmel végződő mérkőzés után Komáromi Endre edző.
Szöveg: Jáger Levente
Archív fotó: Szűcs Károly