Idényzáró Fit Kid-verseny, halasi érmekkel
Sport

Idényzáró Fit Kid-verseny, halasi érmekkel

Szép eredményeket értek el a Halas Fitness Egyesület versenyzői Törökbálinton. Az idei év utolsó országos Fit Kid I. és II. osztályú egyéni-, valamint csapatversenyén érmekben nem volt hiány. Közben kiderült, hogy az egyesületet hárman egyéniben képviselheti az Európa Kupán és két csapat is ott lehet a nemzetközi megméretésen.

Törökbálint volt a házigazdája az év utolsó országos Fit Kid I. és II. osztályú egyéni- illetve csapatversenynek. A Halas Fitness Egyesület is készült a megméretésre és a lányok eredményesek is voltak. Gyenizse Zsófia és Suhajda Csenge második, Hirsch Lizi, Fekete Blanka és Tóth Luca a harmadik helyen zárta a versenyt. Szakál Fruzsina negyedik, Mizser Réka ötödik, míg Döme Vanessza a hetedik helyet szerezte meg. Bada Brigitta, Miskei Lotti és Csaba Luca nyolcadik, Hegyi Míra kilencedik, Takács Hanna Bíborka tizedik, Czibolya Nóra pedig tizenharmadik volt. Csapatban a az Africa és a Flamenco második helyen végzett, a Swing pedig a harmadik helyet szerezte meg. A bírók pontszámai alapján a Shake Senora, a Farao ötödik, a Bang Bang hatodik, az Azték és a Resolve pedig a hetedik volt. 

Fontos hír még a klub háza tájáról, hogy több versenyző kvalifikálta magát a decemberi, Fit Kid Európa Kupára. Hirsch Lizi  (Fit Kid I. osztály),  Gyenizse Zsófia (Fit Kid II. osztály „B") Tóth Luca (Fit Kid II. osztály „B") lesz ott a nemzetközi megméretésen. Csoportos gyakorlattal az Africa (Bereczi Petra, Czibolya Nóra, Csaba Liza, Takács Hanna Bíborka ), valamint a Swing (Farkas Adrienn, Fekete Blanka, Miskei Lotti, Szakál Fruzsina) képviselheti a Halas Fitness Egyesületet.