Ismét élt a ring a Sóstó színpadán (galéria)
Sport

Ismét élt a ring a Sóstó színpadán (galéria)

Úgy tűnik, hogy a Halasi Box Club kezdeményezése hagyománnyá válik. Tavaly, rendhagyó módon, egy tábor keretében belakták a Sóstó színpadát, ahol felállítottak egy ringet is. Idén is hasonló történt, ráadásul Mester Sándor vezetésével ezúttal a kánikulához igazították a programot. Persze előkerültek a ökölvívás rekvizítumai, de volt kajakozás, közös főzés, túrázás is.  

Hangulatos programot talált ki a Halasi Box Club. A rendhagyó tábor helyszíne a Sóstó és környéke volt. Ahogy egy évvel ezelőtt, ezúttal is felállították a ringet a színpadon.  - Idén a kánikulához alkalmazkodva állítottuk össze a menetrendet. A srácok nagyon élvezték a túrákat, a kajakozást, voltunk a tartósszegfű tanösvényen is. A tűzoltóságon is szeretettel fogadtak minket, délutánonként, pedig, amikor már nem volt annyira nagy a hőség, jöhetett a bunyó - tudtuk meg Mester Sándor elnöktől. 

Ottjártunk idején egy mosolygós, közös bemelegítés után párok alakultak, majd mehetett az ökölvívómeccs. Több olyan fiatal volt, aki most ismerkedett meg a sportág alapjaival. Volt, aki már jelezte, hogy a tábor után is szeretné folytatni. - Szerettük volna megmutatni, hogy ez egy kemény, ugyanakkor nagyon szép sportág. Megmutattuk a srácoknak, hogy miért érdemes az ökölvívást választani - tette hozzá Mester Sándor. Az együtt töltött napok zárásaként közös főzés, értékelés volt.