Itthon és külföldön is jól szerepeltek a stúdiósok
Sport

Itthon és külföldön is jól szerepeltek a stúdiósok

Május 7-8-án ismét felpörgött a táncos világ, így a Stúdió 2000 táncosai is aktivizálódtak. Szombaton két verseny is várta a műfaj művelőit, szerelmeseit. Siófokon a IV. Siófok kupa a tánciskolásokat fogadta. Hatvanban pedig a XIV. Hatvan kupa a hivatalos táncsportolókat várta. Budapesten és külföldön is megmutatták magukat a stúdiós táncosok – közölte Juhász Ágnes a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője szerkesztőségünkkel.

Siófokon az elsőéves stúdiós szóló lányok életük első versenyét próbálták ki, illetve két páros, Molnár Máté és Magyar Bíró Hanna, Tímár Dávid és Vankó Leila (címképen) több arany, ezüst és bronzéremmel gazdagították gyűjteményüket – tudatta a művészeti vezető. Mindeközben Hatvanban a XIV. Hatvan kupa a hivatalos táncsportolóknak adott versenyzésre lehetőséget, ahol számos stúdiós pár megmérettetett.

Nagy Bence és Boros Csenge, az E junior II standard-ben a második helyen végeztek

Hatvanban Sebestyén Olivér és Juhász Lola, az E gyermek II latin táncokban ezüstérmet nyert, Almási Bence - Almási Réka, a D ifi standard és latin táncokban is 8. helyezést szereztek. Herczeg Luca az E junior, szóló latin kategóriában bronzérmet, Fejes Botond /Goldance/és Dányi Vivien a C ifi latin csoportban szerzett 6. helyezést.

Maté Milán és Kovács Karina a dobogó legfelső fokán

Máté Milán és Kovács Karina C ifi standard-ben a negyedik helyen végeztek, míg a latin táncokban a verseny bajnokai lett. Nagy Bence és Boros Csenge az E junior II standard-ben második, a D junior II latin táncokban a 4. helyen végeztek. Rácskay Botond és Kiss Lara az E ifjúsági latin kategóriában a 7. helyet szerezték meg.

Szabó Ádám és Csofcsics Csenge

Vasárnap Budapesten a gyermek és junior utánpótlás válogatott keret képzésében Tóth Szilárd és Juhász Ágnes vettek részt. Ezen a vasárnapon 3 páros a Szerbiában, Cacakon megrendezett International Latin Openen 65 páros versenyzett köztük a Stúdió versenyzői.

A válogatott keret összetartásán a csoportképen az oktatók Sándor Judit, Tóth Szilárd, Juhász Ágnes, Andrea Silvestri és Váradi Martina

Az eredmények:

Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ 27. helyen zártak. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge bejutottak a tizenkettőbe és ez volt a cél. A cacaki latin rising star kategóriában Pölyhe Máté/Forma/ és Iszlatyi Kinga a 22. helyen végeztek, míg Raul Szabolcs és Markó Virág a 14. helyen fejezték a feltörekvő csillagok körét.

Raul Szabolcs és Markó Virág


Sebestyén Olivér és Juhász Lola, az E gyermek II latin táncokban az ezüstérmes helyen

Képek forrása: Stúdió 2000TSE