Izgalmak és drámák a kispályán (tabellákkal)
Sport

Izgalmak és drámák a kispályán (tabellákkal)

Kevesebb gól, több izgalommal. Véget ért a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság alapszakasza. Az utolsó napon rangadók egész sora volt, de ezúttal elmaradtak a meglepetések. Külön öröm, hogy délután már teljesen megteltek a sportcsarnok lelátói.

 
Remek mérkőzések, rangadók jellemezték a zárókört. A csapatok még egy utolsó nagy hajrában gondolkodtak, így volt bőven fordulatos találkozó. Igazi fociünnep volt a Horváth István Sportcsarnokban.
 
Az első két meccsen a Rákóczi mindkét csapata pályára lépett, és a saját kupájára készülő csapatok egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a torna alapszakaszát. A Másnaposok megszerezték második győzelmüket, a Rolló-Halas pedig feljött az A-csoport második helyére.
 
Ebédidőben két rangadót is játszottak: a C-csoportot veveztő Sóstó kikapott a Randevútól, de ez nem veszélyezteti az A-csoportos tagságukat. A Plan-and-Bau viszont rövidre zárt egy kérdést: győzelmével esélyt teremtett a cel számára a legjobbak közé kerülni. A Madosz négy gólt rúgva zárta az alapszakaszt.
 
A Top-Ár győzelmével elkerült a csoport utolsó helyéről, a Tricomp gólzáporos meccsen verte a Kertvárost. A Fortunatus a Faddi-lányok ellen szerezte meg a szezon első győzelmét. A Szivacs öt gólllal búcsúzott az alapszakasztól, a Kis-Itália játszott egy jó kis meccset a Retroval, mindketten ott lehetnek a rájátszás A-ligájában. A Cel gurított egy nyolcast, de a Joma szépen helytállt.
 kispalyama1
A nap rangadója, a Totya - Rose rászolgált erre a címre. Gól ugyan nem esett, de hatalmas iramú és izgalmakban bővelkedő meccset játszott a két csapat. Előbb a Totya hibázott el egy büntetőt, de kimaradt egy a másik oldalon is. Kapufa is volt a meccsen és három kiállítás fokozta a hangulatot. A két kapus, Németh Samu és Urlauber István nagyon jó teljesítményt nyújtott. A drámai, gólnélküli meccs azt jelentette, hogy a Totya a B-csoportban folytathatja a bajnokságot. A két csapat egyébként telt ház előtt játszhatott. 
 
Az alapszakasz utolsó mérkőzése csendesen telt, a Jóbarátok nyert, de a Guguéknak volt sanszuk a döntetlenre is. A rájátszás sorsolása hétfőn lesz. A bajnokság jövő szombaton folytatódik.
 
Eredmények: 
 
C-csoport: Rákóczi1 - Lever Valkom 3-4 (gólszerzők: Frei Tamás 2, Lavati Alex illetve Ropos Gergő 2, Bljerim Martinaj, Gillich Szilárd)
 
D-csoport: Rákóczi2 - Halaspack 5-1 (gólszerzők: Kerekes Márk 2, Amariutei Sorin, Honfi Benedekl illetve Nyúl Alex)
 
D-csoport: Szilády Retro - Másnaposok 2-3 (gólszerzők: Tasnádi Dávid 2 illetve Molnár Alex 2, Flaisz Tamás)
 
A-csoport. Rolló-Halas - Trinát Junior 4-1 (gólszerzők: Gál József 3, Simon István illetve Simola Roland)
 
C-csoport: Sóstó - Lottózó Randevú 3-4 (gólszerzők: Kovács Máté 2, Szabó Kornél illetve Brindza Tamás 3, Hegyesi László)
 
B-csoport: Lindau Logistic FC - FC Plan-and-Bau 1-6 (gólszerzők: Font Norbert illetve Kovács István, Trója Tamás, Popán Tamás, Németh Norbert, Horvát Árpád)
 
A-csoport: Madosz - Csakkapura 4-1 (gólszerzők: Kothencz Levente 2, Bokányi Richárd, Baranek Sándor illetve Nagy Kristóf)
 
C-csoport: Top-Ár-Bácskaagrár - Connextion 2-1 (gólszerzők: Urlauber Barnabás, Varga Líviu illetve Horváth Ákos)
 
A-csoport: Tricomp - Kertvárosi Grund 5-4 (gólszerzők: Fülöp Csaba 2, Orbán Zsolt, Villányi József, Szegedi Szabolcs illetve Péter József 2, Teleki Csaba, Németh László)
 
B-csoport: Fortunatus - Faddikor KFC 5-3 (gólszerzők: Bíró S. Attila 2, Doszpoty Dusán, Fődi Lajos, Venczák Arnold  illetve Kovács Klaudia 2, Martonosi Erika)
 
B-csoport: Just For Fun - Szivacs FC 1-5 (gólszerzők: Kitos Sándor illetve Jagodics Zsolt 2, Csernák Zsolt, Juhász László, Varga Krisztián)
 
A-csoport: Kis-Itália - Retro2 1-2 (gólszerzők: Hegyi Viktor illetve Gieszinger Péter, Szűcs Patrik)
 
B-csoport: Szilády Joma - Cel FC 0-8 (gólszerzők: Oláh Máté 3, Lógó Zsolt 2,  ifj. Kamara Jenő 2, László Noel)
 
C-csoport: Rose - Totya Boltja 0-0
 
D-csoport: Grund-Gugu FC - Jóbarátok Bócsa 2-3 (gólszerzők: Grácz Gergő, Török András illetve Imre Lajos, Ficsor Zoltán, Nemanja Raicevic)
 
 
 
 
 
Kép-szöveg: Jáger Levente
Tabellák: Bereczki Zsolt