Izsákmányolás
Sport

Izsákmányolás

Továbbra is tartja remek formáját a Kiskunhalasi FC U15-ös labdarúgó-csapata. A fiúk ma délelőtt az izsákiakat leckéztették.

Úgy tűnik, nincs legyőzhetetlen ellenfél a Kiskunhalasi FC fiataljai számára. Ma délelőtt a városi sportpályán napos, ám szeles időben fogadták az Izsáki Sárfehért. A halasiak pontosan úgy kezdték a meccset, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva: a harmadik percben egy remek beadást követően Döbrentei Dávid mintaszerű fejesével máris a hazaiak vezettek.
 
 
A folytatásban hiába vártunk további gólokat, csakúgy, mint egy héttel korábban a támadások vezetésébe rendre becsúszott egy-egy, vagy inkább kettő rossz passz. A vendégek pedig nem igazán jelentettek veszélyt a KFC kapujára. A félidő végig nem változott az eredmény.
 
A szünet után nem sokkal egy szép akció futott végig a pályán, a második játékrészben új szerepet kapó Burszki Zoárd forintos passzt adott Babud Ákosnak, aki nem hibázott.  2-0 után már csak egyetlen fontos momentum maradt: egy szögletet követően Döbrentei Dávid bólintott az izsáki kapuba, keretet adva ezzel a meccsnek. A Kiskunhalasi FC U15-ös csapata továbbra is veretlen a bajnokságban. Kiskunhalasi FC - Izsáki Sárfehér 3-0.
Kép-szöveg: Jáger Levente