Jóbarátok, jó focija
Sport

Jóbarátok, jó focija

A Jóbarátok Bócsa óriási lépést tett a bajnoki cím felé azzal, hogy a vasárnap kora esti rangadón 3-0-ra legyőzte a Cel FC-t a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokságban. E mellett még tizennégy mérkőzést rendeztek a rájátszás negyedik fordulójában.

 
Negyedik fordulójához érkezett a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság. Vasárnap is tizenöt meccs várt a szurkolókra a Horváth István Sportcsarnokban.
 
Némi meglepetésre a szombat este a Rose ellen remeklő Retro2 döntetlent játszott a Plan-and-Bau-val. A Retro-nak ez volt az első pontvesztése a sorozaton. A Rákóczi1 győzelemmel hangult a jövő heti kupára.
 
A Halaspack második sikerét aratta a rájátszás során, a Szilády Retro egy hatost gurított a Just for Fun-nak. Hetet egy csapásra: simán nyert a Connextion a Joma ellen. A Tricomp és a Másnaposok megosztozott a pontokon, a Trinát pedig újabb győzelmet aratott.
 
A Rákóczi2 is nyert, ezzel száz százalékos volt a vasárnapja a katolikus középiskolának. Totyáék erős meccsen verték a Lindaut, a Rose pedig egy emlékezetes találkozón a Sóstót. Pedig a Sóstó vezetett, de a Rose fordítani tudott. Egy vitatott bedobás után kapott gólt Onhausz Miklós csapata, ezt egyébként többször nehezményezték is. A vége szoros volt a szép gólokat hozó mérkőzésnek. 
kispalyavas
A Szivacs már 2-0-ra vezetett, a végén mégis örülhetett annak, hogy az utolsó másodpercekben pontot mentett a Gazdabolt ellen. A Lottózó hatot rúgott a Madosz-nak, de többet is rúghatott volna. Guguék és a Kis-Itália gólgazdag találkozójának hőse a három gólig jutó Török András volt.
 
A nap ranagdója előtt az volt a kérdés, hogy a Cel tudja-e mozgosítani a sérült játékosait. Szeitz Gáboréknál többen voltak a maródiak listáján, ezért minimális cserével tudtak játszani a kirobbanó formában lévő Jóbarátok Bócsa ellen. A Cel támadásaiban nem volt átütőerő, főként László Zoltán lövései jutottak el a kapuig.
 
A Jóbarátok gyors és kombinatív focija egy kiválóan elvégzett szabadrúgás következtében érett góllá. Imre Lajos villant, majd egy szép támadás végén Szarka Roland lőtt Katona Miklós kapujába. A szünet után derekasan igyekezett a Cel, a Bócsa kapusa, Edu több alkalommal is óriási bravúrral védett. Mindezekkel együtt Imre Lajos rövidsarkos lövése jelentette a kegyelemdöfést a Cel számára. A Jóbarátok győzelme megérdemelt és ezzel a sikerrel nagy lépést tette az A-csoport megnyerése felé.
 
Eredmények: 
 
A-csoport: Retro2 - FC Plan-and-Bau 2-2 (gólszerzők: Csányi László, Gieszinger Péter illetve Trója Tamás, Németh Norbert)
 
D-csoport: Rákóczi1 - Kertvárosi Grund 2-1 (gólszerzők: Kis Szabolcs, Tóth Robin illetve Németh László)
 
D-csoport: Halaspack - Csakkapura 2-1 (gólszerzők: Nyúl Alex 2 illetve Bozóki  Imre)
 
C-csoport: Szilády Retro - Just for Fun 6-1 (gólszerzők: Vágó Olivér 2, Facskó Máté, Enesei Dániel, Tasnádi Dávid, Csillag Dániel illetve Kitos Sándor)
 
C-csoport: Szilády Joma - Connextion 1-7 (gólszerzők: Gyenizse Bence illetve Bástyi Péter 2, Bogdán Róbert 2, Lengyel Szilárd, Horváth Ákos, Tóth Illés)
 
C-csoport: Tricomp - Másnaposok 2-2 (gólszerzők: Villányi József, Kazi Ferenc illetve Faddi Patrik, Molnár Alex)
 
C-csoport: Top-Ár-Bácskaagrár - Trinát Junior 1-2 (gólszerzők: Szalka Zsolt illetve Simola Roland, Andróczki Tamás)
 
B-csoport: Rákóczi2 - Rolló Halas Kft. 3-2 (gólszerzők: Kerekes Márk, Torma Barnabás, Hugyecz János illetve Komlós Zsolt, Csordás József)
 
B-csoport: Lindau Logistic - Totya Boltja 3-2 (gólszerzők: Szabó Norbert 2, Kazi László illetve Holczimmer Tamás, Font Norbert)
 
A-csoport: Rose - Sóstó 4-3 (gólszerzők: Vata Zalán 2, Paor Róbert 2 illetve Kovács Máté 2, Szabó Kornél)
 
B-csoport: Rolló Gazdabolt - Szivacs 3-3 (gólszerzők: Tóth Zsolt, Suba László, Lajkó Zoltán illetve Juhász László 2, Csernák Zsolt)
 
B-csoport: Lottózó Randevú - Madosz 6-0 (Brindza Tamás 2, Varga Bence 2, László Benő, Murányi Attila)
 
A-csoport: Kis-Itália - Grund Gugu FC 2-4 (Farkas Tamás 2 illetve Török András 3, Grácz Roland)
 
A-csoport: Cel FC - Jóbarátok Bócsa 0-3  (Imre Lajos 2, Szarka Roland)
 
D-csoport: Lever Valkom - Fortunatus 6-1 (Ropos Gergő 3, Ternyák Róbert 2, Gillich Szilárd illetve Venczák Arnold)
 
Kép-szöveg: Jáger Levente