Jön a megyei derbi!
Sport

Jön a megyei derbi!

Ami az NB I-ben a Fradi - Újpest, az Bács-Kiskunban a Kiskunhalas - Soltvadkert. A több évtizedes rangadó mindkét csapatot kötelezi vasárnap délután, ráadásul a vadkertiek és a halasiak is jó formában vannak. Úgy tűnik, hogy az időjárással sem lesz baj.

 
 
Hatvanyi Edu, az egykori kiváló kapus megannyi nagy csatát megélt már, most a vadkerti kispadon ül. Ugyanez igaz Kis Péterre, a halasiak edzőjére is, ráadásul ő nem is olyan régen Soltvadkerten volt tréner. Szóval megannyi közös emlék, múlt, összehasonlítási alap van a Soltvadkert  - Kiskunhalasi FC megyei rangadó előtt, amely vasárnap 17 órakor kezdődik.
Tiszteletet parancsoló, hogy a vadkertiek a múlt körben a listavezető félegyháziak otthonában játszottak egy 5-5 arányú döntetlent. A KFC viszont zsinórban a negyedik győzelmét zsebelte be az Akasztó ellen, ráadásul a két legutóbbi idegenbéli meccsét, a Tompa és a Kalocsa ellen is megnyerte. Ősszel Kiskunhalason viszont a vendégek örülhettek 3-0 arányú győzelmüknek. Böngésszék a tabellát, idézzék fel az emlékeiket, aztán délután irány a vadkerti pálya. Hajrá, Halas!
Jáger Levente
Tabella: Bereczki Zsolt