Kánikulai vegyespáros a Jenei Trade Kupán (galéria)
Sport

Kánikulai vegyespáros a Jenei Trade Kupán (galéria)

1998-ban kezdődött a Jenei Trade Kupa története Kiskunhalason, szombaton délelőtt már a huszonkettedik állomásához érkezett a vegyespárosok hagyományos megméretése. A Halasi Tenisz Club pályáin 21, mindenre elszánt duó harcol ezekben a percekben is a pontokért, dacolva a kánikulával.

Nyugodt szívvel leírhatjuk, az idei, sorrendben huszonkettedik Jenei Trade Kupa iránt a megszokottnál is élénkebb volt az érdeklődés. A legnagyobb múltat maga mögött hagyó sorozat évről évre megmozgatja a vegyespárosok fantáziáját, amikor pedig pályára kell lépni, akkor az izmaikat is. Szombaton délelőtt, amikor Franczia Imre, a házigazda Halasi Tenisz Club elnöke és Jenei György, a névadó számba vette a nevezéseket kiderült, idén éppen huszonegy páros vállalta a megméretést. 

Három öt- és egy hatcsapatos csoportot alakítottak ki a szervezők, rövid megbeszélést követően aztán indulhatott a küzdelem. Nem volt egyszerű dolga a pályára lépőknek, ugyanis a kánikula alaposan próbára tett mindenkit. Sűrűbb locsolással és folyadékpótlással lehetett leginkább védekezni a hőség ellen. Már az első körben is nagy küzdelmeket és parázs labdameneteket lehetett látni, nem véletlen, ugyanis a tavalyi dobogósok közül többen idén sem hagyták ki a kupát. Részletes, képes tudósítás a végeredménnyel a kedd esti Sportmagazinban látható.