Kassáról versenytánc bronz
Sport

Kassáról versenytánc bronz

A hétvégén külföldön szerepeltek a Studio 2000 TSE táncos párjai. Szeptember 1-én, Szlovákiában, Kassán rendezték a WDSF Open versenyt, illetve mellette a WDSF Profi Európa Bajnokságot. Két halasi versenytáncos pár is parkettre lépett, az egyik kettős harmadik helyezést ért el.

Ezúttal Szlovákiában versenyeztünk és a nemzetközi nyílt kategóriában remek helyezést értek el Szabó Ádám és Csofcsics Csenge – közölte szerkesztőségünkkel juhász Ágnes a Studio 2000 TSE művészeti vezetője.  Az felnőttek között a latin openen Szabó Ádám és Csofcsics Csenge (címképen az eredményhirdetésen) indult Magyarországról, ők az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

Szabó Ádám és Csofcsics Csenge

Az Európa Bajnokságon a profik között hazánkat Erdélyi Szilárd és Balogh Diána /Goldance/ képviselte. Elődöntő után a középdöntőbe jutottak, sajnos a döntőre már nem kaptak elég jelölést a rangos nemzetközi zsűritől. A dobogón a versenytánc világot vezető országainak párosai álltak, Oroszországból és Olaszországból. Granulálunk a párosoknak – fűzte hozzá a klubvezető.

Képek: Studio 2000 TSE