Kaszap bronz a mezei OB-n
Sport

Kaszap bronz a mezei OB-n

Eredményesen szerepeltek a Magyar Atlétikai Szövetség által kiírt 113. Mezei Futó Mezei Futó Magyar Bajnokságon és egyben ligaversenyen a halasi atléták. A vasárnap, Kecskeméten rendezett versenyen a Kiskunhalasi Atlétikai Club felnőtt és utánpótlás sportolókkal nevezett, Kaszap Imre Bence korosztályában bronzérmes lett.

A március 6-i Szombathelyen megrendezésre került Mezei Futó Liga 3. fordulójában kiválóan szereplő halasiaknak két hetük volt felkészülni a hétvégi, kecskeméti megméretésre. A Kiskunhalasi Atlétikai Club sportolói közül Kaszap Bence Imre érte el a legjobb eredményt. Bence a 67 induló közül, az U14-es korosztályban a harmadik helyen futott be a 3000 méteres távon.

A további kiskunhalasi helyezések. Ale Patrik a 2000 méteres távon rajtolt és a 8. helyen végzett. Patocskai Emese 3000 méteren ért el 12. helyezést. Varga Médea a 3000 méteres távon a 15. helyen futott be a célba. Mészáros Réka a felnőtt nők között  5000 méteres távon állt rajthoz, Patocskai Tamás pedig a felnőtt férfiaknál versenyzett 8 kilométeren. Mindketten 50. helyezést értek el a közel százfős nevezésű versenyszámaikban.

Címképen: a KAC atlétái a verseny után, fotó Facebook