Keceli győzelem a szomszédvári rangadón (galéria)
Sport

Keceli győzelem a szomszédvári rangadón (galéria)

Néhány napon belül másodszor mérkőzött meg egymással a Faddikorr-Kiskunhalasi FC és a Kecel. A hétvégén bajnoki mérkőzésen nyert a pályaválasztó Kecel, szerdán délután pedig a Bundzsák Dezső Sportközpontban találkozott a két csapat. A Megyei Kupa első körében akár gólzápor is születhetett volna a helyzetek és a kapufák alapján, végül megismétlődött a bajnoki eredmény.

A Kecel 3-1-re legyőzte a Faddikorr-Kiskunhalasi FC-t a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a hétvégén. A sors úgy hozta,  két csapat a Megyei Kupában is találkozott egymással. Szerdán délután, kissé szokatlan időpontban meccseltek a felek a Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályáján. A mérkőzés pikantériája, hogy több egykori halasi játékos is a Kecelben focizik. A halasiak fogadkoztak, hogy visszavágnak a hétvégi vereségért. A hazai remények először az 5. percben csökkentek, ekkor Kiss Szabolcs lőtt pazar gólt szabadrúgásból. Az első negyedóra végén az ex-halasi Brindza Tamás is bevette Faddi Dávid kapuját. 

A halasiak is derekasan küzdöttek, még kapufát is lőttek. Kissé váratlanul, de nem érdemtelenül jött össze a szépítés. Rácz István Tamás talált be, így 2-1-es reménytkeltő eredménnyel vonultak be az öltözőbe a csapatok. A szünet után hajtott, küzdött a KFC az egyenlítésért, az akaratot egy újabb kapufa jelezte. Már arról beszélgettek a drukkerek, hogy mi fog történni, ha kiegyenlít a hazai csapat, amikor Torma Barnabás gólja feleslegessé tette a felvetést. A Kecel megismételte a hétvégi eredményt, a halasiak küzdöttek, de nem sikerült a visszavágás. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kecel 1-3.