Kecskeméten szerepelt a halasi atlétika utánpótlás
Sport

Kecskeméten szerepelt a halasi atlétika utánpótlás

Az Alföldi Régió Kölyökből Atlétát Program tavaszi csapatversenyét rendezték meg a hétvégén Kecskeméten. A Halas AC utánpótláskorú versenyzői közül többen figyelemreméltó eredményt értek el - kaptuk a tájékoztatást Szloboda Mihálytól.

Kecskemét volt a házigazdája az Alföldi Régió Kölyökből Atlétát Program tavaszi csapatversenyének. A Halas AC mindkét korosztályban 2-2 csapattal vett részt a megméretésen. Az U12-es A- csapat mindössze egyetlen ponttal lemaradva a negyedik, míg a B-csapat a hatodik helyen zárta a versengést. Szloboda Mihály tájékoztatása szerint az elért helyezések azért értékesek, mert a régió 158 fős egységei mérték össze tudásukat a távolugrás, kislabdahajítás, gát-sík váltó, sprint váltó és 7 perces futás számokban. Ugyan csapatverseny volt, de egyénileg Soczó Gergő kiemelkedett a mezőnyből 7 perces futásban, Tamás Illés távolugrásban. 

Az U10-eseknél pedig mindkét halasi válogatott nagyszerű versenyzéssel a dobogó második, illetve harmadik fokára állhatott fel. - Le a kalappal mind a négy csapatunk előtt! Jómagam mellett Mester Szabina, Lakatos István és Balogh Tamás segítették a felkészülést- tudtuk meg Szloboda Mihálytól.