Két korosztályban is érmes a KFC (galéria)
Sport

Két korosztályban is érmes a KFC (galéria)

A Kiskunhalasi FC két csapata is érmes helyen végzett, az U17-es futsal tornán harmadik, míg az U19-es megyei bajnokság Közép-csoportjában egyetlen ponttal lemaradva az első helytől második volt az egyesület. Az érmeket és a kupákat Vanó Sándor, a megyeválogatott edzője, Faddi János, a KFC elnöke adta át a fiataloknak.  Hat olyan játékosnak köszönték meg a teljesítményét az utánpótlásban, akikre a jövőben már a felnőtt keretben számítanak.

Ünnepség helyszíne volt a Bundzsák Dezső Sportközpont a Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Jánoshalma megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés szünetében. A KFC utánpótlásának két csapata is érmes helyen zárt a különböző megméretéseken. Elsőként öt olyan játékosnak köszönték meg az elmúlt években nyújtott teljesítményét, akik „kiöregedtek" az utánpótlásból. A jövőben a felnőtt keretben számítanak Szolyák-Szabó Balázs, Oláh Vendel, Miskei László, Kuhn Erik, Csillag István, Katzenbach Imre játékára.

Az U17-es futsal tornán harmadik helyen végzett a Kiskunhalasi FC, Kovács Benő irányításával. A Szávold Dominik, Kocsi Levente, Tóth László Máté, Vincze Ádám, Frei Dániel, Vásárhelyi Gergő alkotta keretnek Vanó Sándor, a megyeválogatott edzője, Faddi János, a Kiskunhalasi FC elnöke gratulált. Tőlük vehették át a fiatalok az érmeket és a kupát.

Azt U19-es megyei bajnokság Közép-csoportjában óriásit hajrázott a Sunset-Kiskunhalasi FC és egyetlen ponttal lemaradva a második helyen végzett. Kuhn Róbert csapata megérdemelten állhatott oda az éremátadóra. Ugyancsak most kapta meg a különdíjat a szezon legeredményesebb játékosa, a 36 gólos Tamás Gábor. A trófeát Harkai Péter önkormányzati képviselő adta át a fiatal focistának.