KiAkasztó, és az edző is lemondott
Sport

KiAkasztó, és az edző is lemondott

Gyenge, elképzelés nélküli, mindent alulmúló játékot "produkált" a Kiskunhalasi FC Akasztón a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A második félidőben Pozsár Mátyás edző felajánlotta lemondását.

Pedig jól indult....Határozottan, célratörően kezdett a Halas idegenben és több lehetősége is adódott elől a csatároknak. Sőt... A 14. percben trágár, sportszerűtlen viselkedésért kiállították a hazai csapatból az egyik alapembert, a veterán Csehi Istvánt. Mégis... A kiállítás teljesen megzavarta, érthetetlenül a mieinket.

A 20. percben mindezt tetézve potyaízű, óvodás gólt kaptunk. 1-0. A 10 emberrel játszó pályaválasztókat ez a váratlan, "talált" gól tovább erősítette: van keresnivalójuk a rangadón. A 41. percben újabb labda landolt Gerner  Dániel kapujában. 2-0. Sokan hittük, hogy a szünet rendet tesz a fejekben.

Pozsár edző cserélt, mi reménykedtünk! Hiába... Újfent gólok következtek az 51. és a 71. percben. 4-0. Tragikomikussá vált a találkozó. A 79. percben aztán Torma Barnabás révén szépített a Halas, de aztán öt minutummal odébb már az ötödiket rúgták a hazaiak. A lefújás előtt Farkas András bevette ugyan az Akasztó kapuját, de slusszpoénként, büntetőből az otthoniak már a hatodiknak örülhettek. Akasztó - Kiskunhalas 6-2.

A találkozó második játékrészében Pozsár Mátyás vezetőedző felajánlotta lemondását a jelenlévő elnöknek, Faddi Jánosnak. Az elnökség holnap dönt az edzőkérdésről. A tény... Nyolc mérkőzés: hét vereség, egy győzelem.

Az ifjúságiak viszont Vágó Olivér fejesgóljával 1-0 arányban nyertek.

Kép-szöveg: Tóth István