Kiálltunk, vesztettünk
Sport

Kiálltunk, vesztettünk

Súlyos vereséget szenvedett a Kiskunhalas NKSE az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságban, a listavezető otthonában. A Szeged-Kiskundorozsma hatvan perc alatt tizenkét gólt engedélyezett a halasiaknak, akik továbbra is az életükért küzdenek.

 
A becsületünk továbbra is megvan, mert ismét megtehette volna a csapat, hogy nem utazik el a Szeged-Kiskundorozsma elleni mérkőzésre. A lányok úgy döntöttek, hogy nem hozzák még nehezebb helyzetbe a Kiskunhalas NKSE-t, ezért pályára léptek a listavezető otthonában.
 
Nyilván a bajnoki címre törő szegediek ellen nem sok reményünk lehetett, ennek megfelelően alakult a meccs. Az első félidőben hat percenként engedélyezett egy-egy gólt a mieienknek a hazai csapat, ők pedig meg sem álltak tizenkilencig. 19-5-ös eredménnyel kezdték a második félidőt.  Nagy különbség volt a két egyesület között. Pont annyi, mint amennyi a egy bajnoki tabella élén és utolsó helyén álló csapat között van.
 
A vége súlyos, huszonöt gólos vereség volt. Szeged-Kiskundorozsma - Kiskunhalas NKSE 37-12. Jövő vasárnap a Gyula elleni mérkőzés következik, hazai pályán.
Jáger Levente
Archív fotó: Szűcs Károly