Kik lehetnek idén az év sportolói?
Sport

Kik lehetnek idén az év sportolói?

Még néhány napig várják a jelöléseket, javaslatokat Kiskunhalas sportdíjaira. 2023 februárjában, a tervek szerint, egy gála kereteiben ismerik el sportolóink teljesítményét, eredményeit. 

November 30-án, az az jövő szerdán jár le a jelölési határidő Kiskunhalas sportdíjaira. Az elismerés odaítélésére javaslatot tehetnek sportegyesületek, szakosztályok, magánszemélyek. A díjban azok a kiskunhalasi személyek, sportolók és csapatok részesülhetnek, akik a sport és a sporttal kapcsolatos tevékenységüket kiemelkedő színvonalon végzik, munkásságukkal példát mutatnak és kivívták környezetük megbecsülését. Az ajánlásokat Fülöp Róbert polgármesterhez kell eljuttatni.          

A beérkezett jelöléseket egy öt tagból álló munkacsoport véleményezi. Ezt követően a  Köznevelési, Kulturális, Sport és Humánpolitikai Bizottság javaslatot terjeszthet Kiskunhalas Város Önkormányzat Képviselő-testülete elé. További részletek ide kattintva olvashatóak, innen tölthető le a jelöléshez szükséges adatlap is. (Egy kis segítség: a halasmedia.hu oldal idei sportcikkei között itt böngészhet.)