Kiporolták a KFC-t
Sport

Kiporolták a KFC-t

Súlyos, megalázó vereséget szenvedett a Kiskunhalasi FC a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó őszi fordulójában. A vendég Kiskunfélegyháza hét góllal terhelte a halasiak hálóját, a mienk erejére egyetlen kapufára futotta. A szurkolókat és a hazai kispadot nemcsak a metsző hideg zavarhatta ezen a délutánon.

 
Az már a meccs előtt világos volt, hogy a listavezető Kiskunfélegyháza sokkal jobb csapat a Kiskunhalasnál. Azonban a metsző hidegben és szemerkélő esőben kíváncsi szurkolók nem erre számítottak. Néhány perc telt el és egy hazai hibát rögtön gólra váltott az ellenfél.
nepkepj
A félegyháziak gyakorlatilag akkor kerültek helyzetbe, amikor akartak, csak rajtuk és Gerner Dánielen múlt, hogy nem nőtt az első húsz percben tovább a különbség. Mindenesetre a vendégek még kétszer betaláltak, így magabiztos előnnyel mehettek a meleg öltözőbe.
kfcfelegybe
A szünet után az volt a kérdés, hogy tud-e változtani a KFC. Nem tudott. A kombinatív focit mutató, sokat futó vendégek egymás után alakították ki a helyzeteiket, amelyek közül négyet gólra tudtak váltani. E mellett számtalan lehetőség kimaradt, vagy Gerner Dániel hárított, vagy néhány centivel célt tévesztett a lövés.
kispad
A  halasiak egy alkalommal közel álltak a gólhoz, azonban a kapufa ezúttal megkegyelmezett a vendégeknek. Mindezekkel együtt gond nélkül hozták a kötelező győzelmet a félegyháziak, ami pedig a mieienket illeti, ennek a keretnek egyelőre soknak tűnik a megyei I. osztály is. Kiskunhalasi FC - Kiskunfélegyháza 0-7 (0-3)
Kép-szöveg: Jáger Levente