Kiütöttük az Öregcsertőt
Sport

Kiütöttük az Öregcsertőt

Az első negyedóra végén kezdte és a 87. percben fejezte be a gólgyártást a Kiskunhalasi Football Club fiatal csapata a Bács Kupa ma délutáni mérkőzésén. Pozsár Mátyás tanítványai önbizalom növelő, gólzáporos győzelmet arattak idegenben, az öregcsertőiek ellen.

Tizenegy gólt termelt a Kiskunhalasi FC ma délután Öregcsertőn, a Bács Kupa keretein belül megrendezett mérkőzésen. Azt már délelőtt jelezte Pozsár Mátyás edző, hogy nagyon fiatal csapattal utaznak a találkozóra.

Nos a Farkas Ákos (Szűcs Csaba) - Szabó Tamás (Huczek Csaba), Lukács Zoltán, Farkas Tamás, Torma Barnabás, Tóth Zsolt (Csillag Dániel), Kerekes Márk, Tóth Tamás, Amariutei Sorin, Patocskai Mátyás (Tóth Robin), Nagy Dániel alkotta csapat összeállításából látszik, hogy többen eddig az U15-ös és az U19-es mérkőzéseken szerepeltek.

Ennek ellenére Kerekes Márk a tizennegyedik és a tizenötödik percben is betalált, megadva ezzel a meccs alaphangját. Az első negyvenöt percben Kerekes még kétszer, valamint Farkas Tamás és Torma Barnabás is bevette a csertői kaput. 0-6 idegenben, egészen kiváló eredmény a szünet előtt. A folytatás is hasonlóan jól alakult, öt halasi gólra csak eggyel tudott válaszolni a hazai csapat.

A KFC edzett egy jót, amely ráadásul önbizalmat is adhatott a szombati, Soltvadkert elleni örökrangadó előtt. Öregcsertő - Kiskunhalasi FC 1-11 (0-6). Góllövők: Kerekes Márk 4, Farkas Tamás 3, Amariutei Sorin 2, Csillag Dániel, Torma Barnabás.

Jáger Levente