KNKSE: a helyzetből a maximumot
Sport

KNKSE: a helyzetből a maximumot

Edzés nélkül lép pályára szombaton délután a Kiskunhalas NKSE, amelynek játékoskeretének egy része és az edzője is vállalta, hogy a Szeged elleni mérkőzést lejátssza. Megpróbáljuk a jelenlegi helyzetből kihozni a maximumot - fogalmazott Komáromi Endre edző a Halasmédia érdeklődésére. Az is eldőlt, hogy a Halas TV rögzíti az egész meccset.

 
Egy hete nem állt ki a Kiskunhalas NKSE a Szent István elleni bajnoki mérkőzésre, ezért információnk szerint közel 400 ezer forintos büntetést kapott az egyesület. A héten megtartott elnökségi ülésnek éppen az volt a tétje, hogy vállalják-e a játékosok a következő találkozót.
 
 
- Újabb bizalmat adunk a vezetőségnek azzal, hogy pályára lépünk szombaton. Edzeni nem edzettünk, Terner Zsanett, Terner Alíz és Nagy Babett nem lesz velünk. A Pethő Renáta, Jurik Petra, Nagy Mariann, Ledényi Vivien, Juhász Dóra, Csordás Renáta mag mellé fiatalok ülnek le a padra. Megpróbáljuk ebből a helyzetből a maximumot kihozni - nyilatkozta megkeresésünkre Komáromi Endre edző.
 
Azt is hozzátette, hogy az újabb ki nem állással nem akartak további büntetést a klub nyakába szakítani. A Szeged ellen nem lehetnek vérmes remények. Ősszel 44-25-re nyert az ellenfél, amely jelenleg a bajnoki tabella kilencedik helyén áll, 16 megszerzett ponttal. A találkozó 16 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, ezt a Halas Televízió teljes egészében rögzíti majd.
Jáger Levente