KNKSE: egy győzelem, egy vereség
Sport

KNKSE: egy győzelem, egy vereség

Két edzőmérkőzést is játszott ma a Kiskunhalas NKSE az Orosháza vendégeként. A halasiak mérlege éppen ötven százalékos: az egyik találkozón öt gólos KNKSE-siker született, míg a másik meccsen egy találattal jobbak voltak a vendéglátók. (Archív fotó.)

Második és harmadik edzőmérkőzést játszotta ma a Kiskunhalas NKSE. A két héttel ezelőtti, Szeged-Algyő ellen aratott siker után délelőtt és délután az ugyancsak másodosztályú Orosháza várt a halasiakra. Mindkét találkozót idegenben játszotta a csapat.

Nagy István technikai vezető tájékoztatása szerint az egyik meccsen 17-14-es félidei vezetés után a KNKSE 34-29-re győzött. A legeredményesebb góllövők között találjuk Sterbik Andreát 10, Nagy Mariannát 9, Kisjuhász Petrát 4, Bezzeg Adriennt 4 találattal. A másik találkozón a szünetben még 18-17-re vezettek a halasiak, végül azonban két góllal a hazaiak voltak jobbak. Orosháza - Kiskunhalas NKSE 35-33 (17-18), a góljainkon Sterbik Andrea 8, Herceg Réka 7, Nagy Marianna 5, Tóth Judit 5 osztozott.

Jáger Levente