KNKSE: itt a vége? (videóval)
Sport

KNKSE: itt a vége? (videóval)

A Kiskunhalas NKSE október elsejétől visszalép a bajnokságtól és befejezi működését. Ezt jelentette be Sportmagazinunkban Kovács Attila elnök. A játékosok nem sokkal a bejelentés előtt tudták meg a rossz hírt. A klubvezető utolsó szavaival annyit tett még hozzá, hogy a remény hal meg utoljára.  

Ami eddig a halasi kézilabdabarátok rémálmaiban fordult elő, az mostanra valósággá vált. Kovács Attila, a Kiskunhalas NKSE elnöke néhány perccel ezelőtt jelentette be a Sportmagazin nyilvánosságát kihasználva, hogy a klub befejezi működését. - Bizakodtunk, hogy lesz megoldás a problémára, még az utolsó pillanatokban is vártam egy telefont- fogalmazott a sportvezető. A csapat tagjai nem sokkal korábban tudták meg a rossz hírt, Kovács Attila igéretet tett arra, hogy segít csapatot keresni a lányoknak.
 
{phocadownload view=youtube|url=http://www.youtube.com/watch?v=l_dZ0kELqMI&feature=youtu.be} 
 
Kovács Attila arra is kitért, hogy az elmúlt kilenc hónapban vállalkozókat, politikai szereplőket is megkerestek a támogatásért, de ezek a megbeszélések nem vezettek eredményre.  Holnap az elnök megírja a hivatalos levelet a visszalépésről.
 
Kovács Attila úgy fogalmazott, összefogással meg lehetett volna menteni a Kiskunhalas NKSE-t. Műsorvezetői kérdésre, hogy tényleg ez jelenti-e a helyi kézilabdaklub végét, a sportvezető azt mondta: ha az elmúlt hónapokban nem sikerült segítőt találni, akkor a következő három napban kicsi erre az esély.
 
Annyit azért még hozzátett: a remény hal meg legutoljára...

Szöveg: Jáger Levente