KNKSE: meglesz-e az első pont?
Sport

KNKSE: meglesz-e az első pont?

Vajon három sikertelen mérkőzés után megszerzi-e első bajnoki pontját a Kiskunhalas NKSE? Ez a legfontosabb kérdése a ma délután négy órakor lejátszott Szeged-Algyő elleni bajnoki találkozónak. A házigazdákat a felkészülés során simán vertük, de az a halasi csapat nem hasonlít a maira. Ráadásul az algyőiek már négy pontot begyűjtöttek a szezonban.

Néhány héttel ezelőtt még azt mondtuk volna, hogy a Szeged-Algyő elleni bajnoki mérkőzés könnyed kirándulás lesz a Kiskunhalas NKSE számára. Akkor ugyanis, még a teljes kerettel 45-32-re vertük a fiatal ellenfelünket a felkészülési találkozón.

Azóta viszont óriási fordult a világ, a halasiak alaposan megfogyatkoztak, az anyagi gondok tovább mélyültek és a keret többségét a juniorok alkotják. Eddig három sikertelenül megvívott mérkőzésen vagyunk túl a másodosztályban, míg a mai ellenfelünk már két alkalommal megérezhette a győzelem ízét.

A 16 órakor kezdődő idegenbéli mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, de a lányok bizonyítani akarnak. Különösen oda kell figyelnünk a 23 gólos Forgó Nikolettre, valamint a 13 gólos Draxler Orsolyára is. Nálunk Nagy Marianna a legeredményesebb játékos, ő három találkozón 21 gólt szerzett.

Fontos hír lehet még a halasi kézilabda kedvelőinek, hogy megszólalási lehetőséget kért a kedd esti Sportmagazinban Kovács Attila, a KNKSE elnöke.

Jáger Levente