KNKSE: van edző

Egy jó hír az elmúlt napok borús krónikái után a Kiskunhalas NKSE háza tájáról: Komáromi Endre személyében új edzője van a csapatnak. A szakvezető eddig a szegedi utánpótlásában dolgozott, azt ígérte, hogy igyekszik játékosokat is Kiskunhalasra csábítani.

Egy lépéssel közelebb került a Kiskunhalas NKSE ahhoz, hogy túlélje a krízist. Ma délután szerkesztőségünk azt a tájékoztatást kapta a klub vezetésétől, hogy a tegnap esti tárgyalások eredményre vezettek és Komáromi Endre személyében új edző irányítja majd a csapatot. A szakember eddig a szegedi utánpótlás-nevelésben dolgozott, most azt várják tőle, hogy ne essen ki a másodosztályból az egyesület. Ez az első lépés az új csapatépítés útján, mert a jelenlegi keret létszáma nem elégséges.

Két kapussal és hat mezőnyjátékossal nem lehet nekivágni a bajnokságnak. Komáromi Endre egyébként igyekszik játékosok idecsábításában is segédkezni. A hétvégi, Kispest elleni nyitányon Katkó Andrea gardírozza a lányokat, de ott lesz vele már az új edző is. A tréner hétfőtől áll teljes erőbedobással munkába, heti öt edzést vezényel majd a csapatnak

És még egy hír a Kiskunhalas NKSE-vel kapcsolatban. A halasiak hétfőn távozó edzője, Kun István már a KNKSE jövőjét egyengeti, ugyanis a volt halasi tréner a Kecskeméti NKSE szakmai munkájának irányítója lett.

Halasmédia Online információ