Koccintottak a lovasok (galéria)
Sport

Koccintottak a lovasok (galéria)

Már évek óta hagyomány a Hirling József Lovasparkban, hogy összejönnek az év utolsó napján a lovas barátok és pezsgővel koccintanak az év eredményeire. Értékelnek, beszélgetnek, visszaidézik az érdekes történeteket és persze a tervekről is szó esik. Szilveszter napján közel harmincan adtak egymásnak randevút a halasi lovasbázison.

Összetartanak a Hirling Lovasparkban készülő sportoló lovas barátok, segítők, támogatók. Ennek egyik megnyilvánulása az év utolsó napján történő találkozásuk és közös pezsgős koccintásuk. Mindez lovaglási lehetőséggel is párosul és többen éltek ezzel az év utolsó napján.

Lovagoltak kísérettel a legkisebbek közül is december 31-én

Sikeres esztendőt hagynak magunk mögött a lovasok és új kihívások várják őket a2020-ban - mondta pohárköszöntőjében Rózsahegyi Róbert a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület elnöke.

Rózsahegyi Róbert a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület elnöke

Igazi és kölyök pezsgővel, pogácsával vártuk a lovas barátokat a lovasparkban - nyilatkozta Rózsahegyi Róbert a Kiskunhalasi Lovasbandérium Egyesület elnöke. Évek óta ezt tesszük, mert igénylik. Ilyenkor aki szeretne lovagolhat is. Ma is így történt. Aki betért hozzánk december 31-én délelőtt, az lóra szállhatott.  Persze az óév nagy eseményeinek felidézésére és beszélgetésre is lehetőség adódott. Összetartó csapatunkban sokan éltek az alkalommal.

Pezsgővel, pogácsával kínálták a vendégeket az év utolsó napján


A lovasok pihenése egy-két hétig tart, de az sem eseménymentes - tudtuk meg. A lovakról gondoskodni kell mindennap és sétával, átmozgatással is törődnek velük. Az új esztendőben gyorsan felpörögnek az események. Január 18-án napközben a lovasparkban lesz a Díjugrató Szakág értékelő közgyűlése és este a több évtizedes múlttal rendelkező lovas bált tartják meg. Edzőtáborok sora, nagy rendezvények, nemzetközi versenyek lesznek 2020-ban a lovasparkban. Programokban gazdag évre készül a Hirling József Lovaspark szervező csapata.

Kép-szöveg: Kovács Iván