Külföldön és itthon is helytálltak versenytáncosaink
Sport

Külföldön és itthon is helytálltak versenytáncosaink

Idehaza és külföldön is táncparkettre léptek a pro urbe díjas Stúdió 2000 TSE versenytáncosai és eredményesen szerepeltek – közölte Juhász Ágnes, a klub művészeti vezetője. A klub párosai elődöntős és döntős köröket táncoltak és az érmek mellett értékes helyezéseket értek el. Részletes beszámoló az alábbiakban olvasható. (címképen: Dósa Dante és Juhász Anna Lola az első helyen)

Juhász Ágnes művészeti vezető a következő eredményekről tájékoztatott. A Stúdió 2000 hírei június első hétvégéje zsúfoltan alakult és szép eredmények születtek. Ezúton is gratulálok a győztes és helyezett versenyzőinknek.

Váradi Bence és Bartucz Berta az E latin táncok 2. helyén végeztek

Országon belül Csongrádra utazott több páros klubközi versenyre június 1-én. Baranyi Bella E szóló latinban elődöntőből nem jutott tovább, Kis Dorottya E gyermek latinban a döntő 7. helyén végzett. Rácz Lívia is szólóban versenyzett, ahol E standard-ben az ezüstérmet nyerte el, latinban az elődöntőből nem sikerült a továbbjutás. 

Rácz Lívia a 2. helyen

A legfiatalabbak között versenyzett Váradi Bence és Bartucz Berta, akik E gyermek I latinban a második helyet szerezték meg, míg az idősebbek között az elődöntő volt a végállomás. Sebestyén Olivér és Kis Fruzsina két kategóriában, D junior I és D junior II latinban versenyzett, a döntőbe nem sikerült bejutniuk. Hegyi Olivér és Lengyel Kamilla D junior II-ben az ötödik helyet szerezte meg. Kitűnő eredménnyel végzett Dósa Dante és Juhász Anna Lola, akik a D junior I latin kategóriában az ötödik helyet, míg az egyel idősebbek között az aranyérmet szerezték meg!

Dósa Dante és Juhász Lola

Balázs Bence és Pintér Bianka /Szoldance/ C ifjúsági standard és latin táncokban is a döntőbe jutott, ott latinból az ötödik, standardből a negyedik helyre pontozták őket a pontozóbírók. Teremi Roland és Perényi Zsófia B ifi latin kategórában ezüstérmet nyertek.

Erdélyi Szilárd és Balogh Diána /Goldance/ nagyszerű versenyről érkezett nemrég haza, a WDC profik között a világ egyik legnagyobb tánc eseményén szereztek óriási élményeket, motivációt, a több mint kétszáz párosból a legjobb 96-ba táncolták magukat Angliában, Blackpoolban.

Erdélyi Szilárd és Balogh Diána Blackpoolban

Képek: Stúdió 2000 TSE és Juhász Tibor