Labdamanók Karácsonyi Gálája
Sport

Labdamanók Karácsonyi Gálája

Közel negyven gyermek töltötte meg a Felsővárosi Általános Iskola tornatermét, hogy játékosan zárják az idei esztendők. A Labdamanók Karácsonyi Gáláján nemcsak az ovisok, hanem szüleik is jól érezték magukat.

Közel 5 éves szünet után ismét megrendezték a Labdamanók Karácsonyi Gálát a Felsővárosi Általános Iskola tornatermében. Mint megtudtuk, év közben a KRK Gólyafészek Óvodában, a Kiskunhalasi Bóbita Óvoda és Bölcsőde Kuruc vitézek téri és Felsővárosi óvodájában voltak foglalkozásokat. Ráadásul a környező településeken, a balotaszállási,  a jánoshalmi és a kunfehértói alkalmakat is sok óvodáskorú gyermek látogatja.. A gálán közel negyvenen önfeledt játékos- ügyességfejlesztő állomásokon mutatta be az év közben tanultakat, ahol a jól végrehajtott gyakorlatokért pecsétet kaptak a saját, névre szóló füzetükbe.

Az összes állomás teljesítése után a gyermekek a megtelt pecsétgyűjtő füzetüket egy aranyéremért és némi Mikulástól szerzett édességért válthatták ki. Az állomásfelelősök a Kiskunhalasi UKSC U12-es csapatának lányai voltak, akik szintén megérdemelték az érmet és a csokoládét a szakszerű segítségadásért. Külön öröm, hogy néhány szülő is részt vett az önfeledt játékban és az állomások teljesítésében. Ezzel szeretett volna kedveskedni, valamint sportos és békés karácsonyi ünnepeket kívánni a kis Labdamanóknak és szüleiknek a Labdamanók csapata (Dr. Paic-Karsai Dóra, Lódri Fanni, Karsai Roberta és Dr. Paic Róbert).