Meglepetés-tenisz, párosoknak
Sport

Meglepetés-tenisz, párosoknak

Nyolc órán át tartó monstre tenisz volt szombaton, az Erzsébet királyné téren. A Hírmondó Kupa nyertesének nyolc meccset kellett játszania ahhoz, hogy átvegye a jól megérdemelt serleget. Ráadásul a nap elején még az sem lehetett tudni, hogy a jelentkezőknek ki lesz majd a párja.

 
A sajátos lebonyolítás jelentette a legnagyobb izgalmat az ötödik Hírmondó Kupán. A Halasi Tenisz Club nyári szünet előtti utolsó versenyén jelentős volt az érdeklődés, összesen huszonketten szerették volna megméretni magukat.
hirmondosorsol
 
Franczia Imréék érdekes lebonyolítást találtak ki, ugyanis véletlenszerűen, sorsolás útján alakították ki a párokat. A mindenre elszánt teniszezőknek aztán nemcsak ellenfeleikkel, hanem a kánikulával is meg kellett küzdeni. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz és egészen parádés labdameneteket is láthattunk az Erzsébet királyné téren.
hirmomdo3
 
A monstre tenisz nyolc órán át tartott, ugyanis a tízórás kezdést követően este hatra volt meg az utolsó pont. Aki a döntőben szerepelt, annak 8 mérkőzést kellett játszani.
 
A győzelmet Horváth Ferenc és Maráczi Gergő szerezte meg, Kis Sándor és Paprika Sándor, valamint Zsán-Klucsó Ferenc előtt. Kölöndíjat vehetett át dr. Aladics Sándor és Szenczi Lajos, ők a döntő kapujában búcsúztak a további küzdelmektől.
Kép-szöveg: Jáger Levente