Megvan az első KFC győzelem! (galéria)
Sport

Megvan az első KFC győzelem! (galéria)

Megszerezte az első győzelmét az őszi szezonban a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombati  mérkőzésén a Kecskeméti LC volt a halasiak ellenfele. A fiúk óriásit küzdöttek, nem ismertek elveszett labdát és egy góllal sikerült felülmúlniuk a vendégeket. A győztes gólt  a 21  esztendős Ikotic Ádám lőtte. 

Legutóbbi két mérkőzését egy gólt lőtt és kilencet kapott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC, ez nem volt jó ómen a Kecskeméti LC elleni hazai bajnoki találkozó előtt. A fiatal halasi csapat azonban bizonyítani akart, nemcsak maroknyi közönségének, a helyi futballbarátoknak és persze saját maguknak. Ez az akarat meg is látszott a szomban délutáni találkozó minden percében. A hazaiak ha kellett csúsztak, másztak, ha kellett méterekről csúsztak be. Tisztelték a kecskemétieket, de kőkeményen küzdöttek minden egyes labdáért. Ennek meg is volt az eredménye, mert 45 perc játék után még nem dőlt el semmi sem. 

A szünet után aztán három percnek kellett eltelni ahhoz, hogy megzörrenjen a vendégek hálója. A 21 esztendős Ikotity Ádám lőtt gólt, egészen közelről. A halasi vezetés után sem változott a játék képe. A mieink továbbra is nagy akarattal küzdöttek, volt néhány meleg pillanat a hazai 16-os környékén és belül. De az embernek olyan érzése volt, hogy ezt  meccset nem vesztheti el a csapat. Annál is inkább, mert nagyon sokat tettek a sikerért. Ez most kamatozott és három pontot ért. Folytatás jövő vasárnap, megint a Bundzsák-sportközpontban, de már a Bácsalmás ellen. Hajrá, KFC! Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kecskeméti LC 1-0.