Megyei rangadó
Sport

Megyei rangadó

A Kiskőrös elleni mérkőzésen soha sem mehet biztosra a KB Autoteam SE, éppen ezért számit évek óta rangadónak a két csapat összecsapása. A halasiak lépéselőnyben vannak a vasárnap délutáni mérkőzés előtt, mert a kőrösiek egyszer már botlottak ősszel.

Megyei rangadó lesz vasárnap délután négy órától a Bibó István Gimnázium Horváth István Sportcsarnokában. A KB Autoteam SE fogadja a Kiskőröst. A presztizscsata előtt a halasiak kedvezőbb pozicióban vannak, ugyanis még veretlenek ősszel, míg a kőrösiek hazai pályán veszítettek a Bácsalmás ellen.
 
Az utóbbi években mindig e két csapat volt küzdelemben a bajnoki aranyért, így volt ez tavaly is. Akkor a Kiskőrös hazai pályán 25-19-re legyőzte az Autoteamet, míg idegenben négy gól volt a különbség a mieink javára. A Kiskőrös így bajnok lett. Idén is hasonló izgalmak várhatóak, ezért is érdemes lesz megtekinteni helyszínen a mérkőzést.
tabellafiat
A vendégeknél a 89 gólig jutó Bezsenyiné Kiss Eszter és a 34 gólos Korsós Ágnes a legeredményesebb játékos. A halasiaknál Baksa Nikolett 45, míg Makai Katiln 42 gólt szerzett eddig. A Kiskőrös a 2. a tabellán, a KB Autoteam SE pedig a listavezető.
Szöveg: Jáger Levente
Archív fotó: Kovács Iván