(►) Mezeifutó versenyt rendeztek a Csetényi Élményparkban (galéria)
Sport

(►) Mezeifutó versenyt rendeztek a Csetényi Élményparkban (galéria)

Közel félszáz, sajátos nevelési igényű gyermek vett részt a Bács-Kiskun vármegyei mezeifutó versenyen. A házigazda a Kiskunhalasi EGYMI Általános Iskola volt, de érkeztek futók Bajáról, Dunavecséről, Kalocsáról, Kiskőrösről is. A legjobbak továbbjutottak az országos döntőbe - tudtuk meg Sörös Imrétől, a rendező intézmény igazgatójától.

Ismét mezeifutók lepték el a Csetényi Élményparkot. Csakúgy, mint egy ével ezelőtt, a Kiskunhalasi EGYMI Általános Iskola ott rendezte meg a Bács-Kiskun vármegyei versenyét, amelyet speciális nevelési igényű gyermekek sportoltak Bajáról, Dunavecséről, Kalocsáról, Kiskőrösről és természetesen Kiskunhalasról is. A közel félszáz fiatalt Szloboda Mihály  testnevelő, valamint Sörös Imre igazgató köszöntötte. Szloboda Mihály személyesen gratulált Kádár József Dánielnek, aki a közelmúltban vehette át az év ifjúsági sportolójának járó elismerést.

A házigazda intézményt tizenegyen képviselték. Sörös Imrétől kapott tájékoztatás szerint valamennyien kiválóan teljesítettek. Közülük Balázs Vivien, Richter Éva, Bencsik Krisztián, Kolompár Dániel és Kádár József Dániel jutott tovább az országos döntőbe.