Milán és a Fradi szív
Sport

Milán és a Fradi szív

Megható történetet osztott meg a nyilvánossággal a FTC-Telekom torna szakosztálya. A kiskunhalasi Majoros Milánt a Fradi versenyzője, Csacsosz Aymba Vaszilisz biztatta, segítette és a két fiatal tornász barátságot kötött. Ráadásul a fiatal fradista még a pólóját is nekiadta a Szilády TE tornászának.

Példaértékű az, ami múlt vasárnap Budapesten, a Tornacsarnokban történt a gyermek kezdő csapatbajnokság második fordulójában. A történtekről a FTC-Telekom torna szakosztálya számolt be a közösségi oldalán. - A kiskunhalasi Szilády TE versenyzője Majoros Milán egyedüli versenyzőként érkezett meg Budapestre. Miután megtudta, hogy ráadásul az FTC-Telekom „C” csapata mögé sorsolták, nagyon elkeseredett, és elvesztette minden önbizalmát. Szakosztályunk versenyzője Csacsosz Aymba Vaszilisz ezt látva biztatni kezdte Milánt. Azért, hogy ennek nyomatékot adjon, felajánlotta neki, hogy a verseny végén megajándékozza őt a saját „FRADIS” pólójával. Mind a két fiú remekül versenyezett, és lehet, hogy ez egy barátság kezdete- olvasható a bejegyzésben. 

Milán tényleg zseniálisan versenyzett. A Szilády Torna egylet beszámolója szerint az egyesület legfiatalabb versenyzője az első fordulóhoz képest majdnem 3 pontot javított, ami óriási lépés.  - Ezzel a vidékbajnokság egyéni 30. helyezését érte el. Élete második versenyén még mindig kicsit megilletődve, de annál nagyobb lelkesedéssel majdnem 3 pontot javítva tette oda magát. Nagyon komoly munka van a kis Milán mögött, de még messze a vége, éppen csak most kezdődött- írta az egylet a közösségi oldalán.

Forrás, fotók: facebook.com