Hetvenháromszor verték a kapusokat
Sport

Hetvenháromszor verték a kapusokat

Tizenöt mérkőzés, hivatalosan hetvenhárom góllal. Az ünnepek utáni első fordulóban közel négyszázan léptek szombaton is parkettre a Joma városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokságon. 

 
Szombaton és vasárnap is tizenöt-tizenöt mérkőzést rendeznek a Bibó István Gimnázium Horváth István Sportcsarnokában. Az újévi első kör hat góllal és sima Rose győzelemmel indult. A Tekó egyes csapata meglepetésgyőzelmet aratott, a Grund Gugu pedig magabiztosat. A Másnaposok a találkozó elején egy felsőkapufás lövéssel nyitottak, végig egyenrangú ellenfelek voltak, de a szép gólokat hozó találkozót azért hozta a Jóbarátok.
 
A Tekó és a Szilády Retro meccse jó focit és két gólt, pontosztozkodást hozott. A Szivacsnak nem okozott gondot a lelkes Joma legyőzése. A Tricomp negyedszer is kikapott, a lányok nagy csatára késztették a Just For Funt. A Retro2 magabiztosan menetel a rájátszás A-csoportja felé. A Rolló-Halas simán rúgott egy négyest, a Lindau pedig tizenhetet(!), igaz az új versenykiírás szerint csak tízig számolják.
 
A rangadókon elmaradtak a meglepetések. A Totya vezetést szerzett, de a Randevú fordítani tudott. A Trinát Junior nem játszott alárendelt szerepet, de a találkozó három gólját a Kis-Itália szerezte. Hiába fogadkozott a Connextion, hogy elkapja a Sóstót, Szabó Kornélék jó játékot mutatva, magabiztosan nyertek. A Plan-and-Bau a Cel FC-t igyekezett megleckéztetni, de Szeitz Gáborék rutinos, okos játékkal simán győztek.
kispálya4
Eredmények:
Lever Valkom - Rose 0-6 (gólszerzők: Ladóczki István 3, Vata Zalán, Paor Róbert, Rádi Zoltán)
 
Rákóczi1 - Top-Ár-Bácskaagrár 3-2 (gólszerzők: Kis Szabolcs, Frei Tamás, Lavati Alex illetve Fodor Tamás, Lőrincz István)
 
Rolló-Gazdabolt - Grund-Gugu FC 0-3 (gólszerzők: Domán Gábor, Csáki Róbert, Török András)
 
Másnaposok - Jóbarátok Bócsa 2-7 (gólszerzők: Kolozsvári Norbert, Flaisz Tamás illetve Nemanja Raicevic 3, Imre Lajos 2, Szarka Roland 2)
 
Szilády Retro - Rákóczi2 1-1 ( gólszerzők: Vágó Olivér illetve Hugyecz János) 
 
Szivacs FC - Szilády Joma 6-0 (gólszerzők: Orbán Balázs 2, Juhász László, Csernák Zsolt, Volovár Attila, Takács Sándor)
 
Madosz - Tricomp FC 3-1 (gólszerzők: Bella István 2, Bokányi Richárd illetve Ferencz György)
 
Faddikor KFC - Jus For Fun 2-3 ( gólszerzők: Cserenkó Szabolcs, Martonosi Erika illetve Ács Zoltán, Forgó László, Ürmös Szilárd)
 
Csakkapura - Retro2 0-2 (gólszerzők: Erdélyi Ádám, Gieszinger Péter)
 
Kertvárosi Grund - Rolló-Halas Kft. 0-4 (gólszerzők: Gémes Szabolcs, Csordás Tibor, Gál József, Mozgai Lajos)
 
Lindau Ligistic FC - Fortunatus 10-0 (gólszerzők: Holczimmer Tamás 5, Bereczki Gábor 3, Almási Zoltán, Pálinkás Zoltán)
 
Lottózó Randevú - Totya Boltja 3-1 (gólszerzők: Brindza Tamás 2, Hegyesi László illetve Szilágyi Norbert)
 
Kis-Itália - Trinát Junior 3-0 (gólszerzők: Kitl Zoltán 2, Farkas Tamás)
 
Sóstó -  Connextion 6-0 ( gólszerzők: Szabó Kornél 2, Varga Márk, Vincze Ádám, Beke Árpád, Kis Benedek)
 
Cel FC - FC Pland-and-Bau 4-0 (gólszerzők: ifj. Kamara Jenő 2, Oláh Máté, László Noel)
 
Holnap lesz az ötödik forduló, fél kilenckor van a kezdés. Élesedik a küzdelem, ugyanis egyre közelebb kerül a rájátszás. A vasárnap kör egyébként a Rose - Lottózó Randevú meccsel ér véget.
Kép-szöveg: Jáger Levente